Home > Beroepsopleiding Iokai Shiatsu
De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu verzorgt een vierjarige opleiding op HBO niveau tot Iokai Shiatsutherapeut. Het is een opleiding met veel persoonlijke aandacht in een leeromgeving die ruimte biedt voor ieder individu om zich vanuit zijn of haar eigen mogelijkheden te ontwikkelen tot een volwaardig Iokai Shiatsutherapeut.

 

Shiatsu115

De opleiding is een deeltijdopleiding. Het is een intensieve opleiding die veel inzet en zelfstudie vraagt. Het is echter zo samengesteld dat de opleiding goed te combineren is als je naast je studie een (fulltime) baan of nog andere verplichtingen hebt. De opleiding is opgebouwd uit vier studiejaren van elk 200 lesuren.

Kenmerkend voor de opleiding is de nadruk op de praktijk. Al in een vroeg stadium leer je de nodige basisvaardigheden waarmee je snel in de praktijk aan de slag kunt. Gedurende alle vier jaren van de opleiding is het veelvuldig zelf oefenen van de lesstof een basisvoorwaarde voor een succesvolle studie. Door het oefenen zul je de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor het ambacht als Iokai Shiatsutherapeut en zul je de inzichten opdoen die je als therapeut nodig hebt.

Voor meer informatie over de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu verwijzen we je graag door naar de website van de Beroepsopleiding www.iokai.nl.